Filety ekstra świeże |
Filety z dorsza bez skóry | do pieczenia, gotowania, smażenia, sushi |
Filety z dorsza ze skórą | do pieczenia, smażenia |
Filety z dorsza (J) bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia, sushi |
Filety z halibuta bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia, sushi |
Filety z pałasza czarnego bez ości | do pieczenia, smażenia, sushi |
Filety z pstrąga ze skórą bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia |
Filety z okonia nilowego bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia |
Filety z łososia trymowane (E) bez skóry/bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia, grillowania, sushi |
Filety z łososia trymowane (D) bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia, grillowania, sushi |
Rekin oskórowany bez ości | do pieczenia, gotowania |
Polędwica z dorsza bez ości | do pieczenia, gotowania |
Polędwica z tuńczyka bez ości | do gotowania, smażenia, grillowania, sushi |
Polędwica z marlina bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia, sushi |
Płaszczka raja bez ości | do pieczenia, gotowania, smażenia, sushi |
Filet z karmazyna | do pieczenia, smażenia, sushi |
Filet z molwy błękitnej | do pieczenia, smażenia |
Filet z witlinka | do pieczenia, gotowania, smażenia, sushi |
Filet z sandacza bez ości | do gotowania, smażenia, grillowania, sushi |
Filet z okonka | do pieczenia, smażenia, sushi |
Filet z grenadiera | do pieczenia, gotowania, smażenia, sushi |
Żywe i surowe |
Homary żywe | kanadyjski, bretoński, błękitny |
Langusta żywa | królewska, kubańska |
Langustynki żywe lub surowe | – |
Ostrygi żywe | płaskie, specjalne, tłuste, chude |
Omułki żywe | małe, duże, wielkie |
Przegrzebki | żywe w muszlach lub surowe oczyszczone |
Świeżo gotowane/Gotowe do spożycia |
King krab | świeżo gotowany |
Krab jadalny | świeżo gotowany |
Szczypce kraba | świeżo gotowany |
Ślimak trąbik | świeżo gotowany |
Rybki panierowane z nadzieniem serowym | – |
Krewetki | świeżo gotowane lub bio 10/20 20/30 30/40 40/60 |