Filety ekstra świeże
Filety z dorsza bez skórydo pieczenia, gotowania, smażenia, sushi
Filety z dorsza ze skórądo pieczenia, smażenia
Filety z dorsza (J) bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia, sushi
Filety z halibuta bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia, sushi
Filety z pałasza czarnego bez oścido pieczenia, smażenia, sushi
Filety z pstrąga ze skórą bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia
Filety z okonia nilowego bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia
Filety z łososia trymowane (E) bez skóry/bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia, grillowania, sushi
Filety z łososia trymowane (D) bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia, grillowania, sushi
Rekin oskórowany bez oścido pieczenia, gotowania
Polędwica z dorsza bez oścido pieczenia, gotowania
Polędwica z tuńczyka bez oścido gotowania, smażenia, grillowania, sushi
Polędwica z marlina bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia, sushi
Płaszczka raja bez oścido pieczenia, gotowania, smażenia, sushi
Filet z karmazynado pieczenia, smażenia, sushi
Filet z molwy błękitnejdo pieczenia, smażenia
Filet z witlinkado pieczenia, gotowania, smażenia, sushi
Filet z sandacza bez oścido gotowania, smażenia, grillowania, sushi
Filet z okonkado pieczenia, smażenia, sushi
Filet z grenadierado pieczenia, gotowania, smażenia, sushi
Żywe i surowe
Homary żywekanadyjski, bretoński, błękitny
Langusta żywakrólewska, kubańska
Langustynki żywe lub surowe
Ostrygi żywepłaskie, specjalne, tłuste, chude
Omułki żywemałe, duże, wielkie
Przegrzebkiżywe w muszlach lub surowe oczyszczone
Świeżo gotowane/Gotowe do spożycia
King krabświeżo gotowany
Krab jadalnyświeżo gotowany
Szczypce krabaświeżo gotowany
Ślimak trąbikświeżo gotowany
Rybki panierowane z nadzieniem serowym
Krewetkiświeżo gotowane lub bio 10/20 20/30 30/40 40/60